Hoppa till innehåll

Aktuella system i Superbolaget och Spanienbolaget

Andelsbolagen beskrivs på startsidan. Här finns senaste system och resultat.
Nästa spel är 27 september i Spanienbolaget. Spanienbolaget spelar när det blir jackpot.
System kan hämtas med klick på länkarna. Se ”Hämta system” längre ned. Ett hämtat system kan ses och rättas med liverättningen i Copéma Tips.
Systemen kan också rättas hos Svenska Spel och tipsrader.se, sök på Super eller Spanien.

Stryktipset 24 september, Superbolaget

Dagens kupong är på förhand inte så svår. Då blir inte garderingarna så värst mycket bättre än folkets tips. För att ändå koncentrera systemets rader kring trolig 13-utdelning får vi med ett antal rader med måttlig utdelning i händelse av 13 och med sämre 13-värde än normalt. Ett antal rader har mindre än 1 kr i 13-värde. Det kan möjligen kompenseras av att 13-potten är bara 40 % av hela vinstpotten. Vi höga utdelningar är det vanligt att 13-värdet är nästan hela vinstvärdet och då kan man inte kompensera på det sättet.

Resultat 24 september
Svenska Spel avrundar vinsten/andel nedåt till hela kronor och räknar varje vinstgrupp för sig.

Vi ser ovan att 13-utdelningen blev 4 gånger större än den förväntade. Smf var ställd på 100-150 % och det blev 210 %.

Vi vinner inte så ofta, men i längden mer. En vinst på 200 000 är bättre än 10 vinster á 10 000. Kommer det en storvinst i nästa omgång eller dröjer den? 

Systemkonstruktion
Beskrivning finns på startsidan. Här kan vi notera att vi satsar på lite större vinster. Det är lönsammast i längden, men betyder också att de inte kommer så tätt. Om det blir en bättre vinst redan i nästa omgång eller om det dröjer vet vi inte.

Följ systemet med programmets liverättning
Med Copéma Tips kan man se hur systemet är gjort och följa utvecklingen när matcherna spelas. Aktuella matchresultat hämtas automatiskt varje minut. Om man inte har programmet kan det installeras från https://copema.se.

Hämta system
Systemen finns här på sidan och kan hämtas på två sätt.
1. Klicka med höger musknapp på länken till systemet. Länkarna finns högre upp på sidan. Välj ”Spara länk som . . .” och välj var du sparar systemet.
2. Här måste man först göra en inställning. När det är gjort behöver man i fortsättningen bara klicka på länken så öppnas tipsprogrammet och systemet hämtas till mappen ”Hämtade filer”. Inställningen görs så här. Öppna Utforskaren och högerklicka på en fil med system (stm-fil). Välj ”Öppna med” och bläddra fram till appen Tips. Välj den och markera rutan att stm-filer kopplas ihop med Tips.

Följa flera system
Om man vill följa flera system med liverättning är ett tips att öppna programmet flera gånger. Med ett system i varje program blir det lätt att växla mellan systemen.

Kurt 
Klicka här om du vill skriva ett mail till mig.